19.04.2014 - 16:30 |
Последна промена пред 33 мин 10 сек

Languages

Маde in Macedonia - Македонки со провокативни фотографии на плажата Свети Наум

Атрактивните девојки секогаш се мелем за очите и слаба точка на припадниците на посилниот пол, а пак кога станува збор за две неодоливи девојки кои позираат во провокативни пози и во летна гардероба, тогаш без сомнеж станува збор за прекрасна глетка!

Ова го потврдуваат и фотографиите од прекрасните Македонки Ане и Алиса кои ги објави порталот супермен.мк!

Имено, во водите на Охридското езеро и на плажата Свети Наум, двете прекрасни Македонки Ане и Алиса гордо ја покажаа својата убавина, позирајќи во провокативни пози пред објективот на познатиот фотограф Јанус.

Македонија